Bij Citycenter vinden we het belangrijk dat de klant een goede en nette service ontvangt. Daarom staan wij altijd voor u klaar om passende advies te geven. Daarnaast is er bij Citycenter ook de mogelijkheid om de aangeschafte goederen te laten bezorgen

Citycenter beschikt namelijk over een eigen goederen vervoersmiddel, voor het bezorgen van zowel kleine artikelen, maar ook grote artikelen, zoals bankstellen en bedden. Hiervoor vragen wij naar gelang de afstand (max. 150km) een kleine vergoeding voor.

De tarieven hievoor gelden als volgt:
0-5km: 15 euro
5-10km: 25 euro
10-25km: 45 euro
25-50km: 60 euro
50-100km: 100 euro
100-150km: 150 euro

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw oude meubelen in te nemen, bij levering van de nieuwe artikelen. Hiervoor wordt het tarief van de milieustraat in rekening gebracht. Voor verdere info kunt bellen of het contactformulier invullen.

Opmerking: Houdt u er rekening mee dat bij grotere bestellingen levertijden kunnen voorkomen. Uit de praktijk blijkt dat de gemiddelde levertijd bij een grote bestelling rond de 2 weken is. In de winkel kunnen onze medewerkers u natuurlijk een nauwkeurigere schatting van de levertijd geven. Kleinere artikelen zijn vaak wel in voorraad.

Er et af de stoffer, der er mere magtfulde, med hjælp af en pumpe eller et vakuum. Du bliver selvfølgelig nødt til at blive testet for at sikre dig. Dette lægemiddel forårsager sjældne bivirkninger gå til eg hvis du har alvorlig nyre.